Bedriften Produkter Media Ta kontakt!
Varmeposen for funksjonshemmede utendørs


Varmeposen holder underkroppen varm ved utendørs aktivitet, og er laget i velprøvd fiberpels. Poser har den fordel framfor bukser, pledd eller andre plagg at de er varmere, lettere å ta av og på, samt at de er ledige i bruk.

Varmeposen har et allsidig bruksområde; i rullestolen, i pulken eller kjelken. Passformen gjør at den er behagelig å ha på, og overflødig tekstil samler seg ikke på enkelte steder på kroppen f.eks. i fanget eller bak knærne.

Alle størrelsene er vinklet 90 grader ved setet og ved knærne, dette letter naturlig sittestilling. De er i tillegg forsynt med avtagbar isolasjonspute ved knærne.

Lett avtagbare og regulerbare bukseseler gjør at posen ikke glir ned/av under bruk. Øverst er den formet som en snekkerbukse, og med belte rundt midjen tetter den effektivt rundt overkroppen og stenger kald luft ute.

Glidelås i hele posens lengde gjør at av- og påkledning enkel for bruker (og medhjelper) idet man setter seg opp i plagget og lukker det rundt seg. Det er gjort god plass for fottøyet. Ved fotender er det påsydd vanntett trekk. Plagget er vaskbart i vaskemaskin.

Med en god jakke utenpå har man et komplett, kledelig og varmt plagg som muliggjør flere aktiviteter og lengre opphold utendørs til alle årets tider.

Varmeposen er spesialdesignet av Helly Hansen
Størrelser
UNGDOM150-165 cm
VOKSEN165-180 cm
STOR180-195 cm


Varmeposens pris er kr 1180,- eks. mva, og refunderes etter gjeldende regler gjennom folketrygden.
O. P. Magnussen A/S 2004